• 0
 • Yleiset sopimusehdot // tueraumalaista.fi-verkkokauppa

  Sopimuksen tarkoitus ja hyväksyminen

  Tämän dokumentin ehdot hyväksymällä yritys (jäljempänä ”Yritys”) pääsee myymään lahjakortteja oman Yrityksensä tuotteisiin ja palveluihin tueraumalaista.fi-verkkokaupassa.

  Yritys hyväksyy nämä ehdot täyttämällä verkkosivujen liittymislomakkeen ja maksamalla ensimmäisen kolmen (3) kuukauden ylläpitomaksun, joka on 10 €/kk eli 30 €+alv 24 %.
   

  Palveluntuottaja

  Tueraumalaista.fi -verkkokaupan palveluntuottajana (jäljempänä ”Palveluntuottaja”) ja Yrityksen sopijakumppanina toimii Louhos Group Oy, Y-tunnus 2743265-5. (Ratapihankatu 53 C, 20100 Turku / puh 020 728 0420 / email
  info@louhosdigital.fi)
   

  Palvelun toimintaperiaate

  Verkkopalvelun kautta asiakas (jäljempänä ”Asiakas”) voi ostaa lahjakortteja Yritykseltä sen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Lahjakortit ovat muodoltaan ns. monikäyttöseteleitä, joita Asiakas voi käyttää vapaasti kaikkiin Yrityksen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin.

  Yritys luovuttaa Palveluntuottajalle oikeuden myydä lahjakortteja sen lukuun Checkout Finland Oy:n maksupalvelun kautta. Palvelun aktivoimiseksi Yrityksen on tunnistauduttava, hyväksyttävä ja sähköisesti allekirjoitettava myös Checkoutin palvelun käyttöönotto. Tästä tulee Yrityksen ilmoittamaan sähköpostiin ohjeviesti Checkoutilta n. 24 h sisällä ilmoittautumisesta.

  Lahjakortteja tarjotaan ostettavaksi kuluttajille ja yrityksille, alkaen 20 euron hinnalla. Palvelu on tarkoitettu vain Rauman seudulla toimiville yrityksille, Asiakas voi sijaita missä vain.

  Myöhemmässä vaiheessa palvelua voidaan laajentaa lahjakorttien lisäksi myös Yrityksen tuotteiden ja palveluiden verkkomyyntiin.

  Lahjakortteja koskeva sopimussuhde solmitaan Yrityksen ja Asiakkaan välillä Palveluntuottajan toimesta. Palveluntuottaja ei ole sopimussuhteessa Asiakkaaseen. Palveluntuottaja toimii Yrityksen ja Asiakkaan välisenä palvelualustana.
   

  Lahjakorttien toimitus ja lunastus

  Palveluntuottaja vastaa lahjakorttien toimittamisesta Asiakkaille. Lahjakortit toimitetaan PDF-muodossa Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Yritys saa samanaikaisesti tiedon Asiakkaan ostosta.

  Lahjakortteihin lisätään yksilöllinen tunniste, jonka kautta Yritys pystyy varmistamaan lahjakorttien oikeellisuuden ja kertakäytön.

  Lahjakortin arvo on käytettävä kerralla, ellei Yritys sovi suoraan Asiakkaan kanssa muuta. Lahjakorttien voimassaoloaika on 12 kuukautta ostohetkestä.
   

  Hinnoittelu ja laskutus

  Yritykseltä veloitetaan ylläpitomaksu 10 €/kk, joka sisältää yhteisen tueraumalaista.fi-verkkopalvelun ylläpidon ja markkinoinnin. Ylläpitomaksut maksetaan 3 kk kerrallaan pankki- tai luottokorttimaksuna aina seuraavan 3 kk osalta.

  Toteutuneesta myynnistä peritään 8 % provisio, joka sisältää maksupalvelukumppanin (Checkout) perimät myyntiprovisiot. Myyntiprovisio pidätetään Myyntien tilitys -kohdan mukaisesti.
   

  Myyntien tilitys

  Myynnit tilitetään Yritykselle jokaisen viikon maanantaina toteutuneen yrityskohtaisen myynnin mukaisesti. Esim. ostot aikaväliltä 20.-29.3. tilitetään yrityksille maanantaina 30.3. Mikäli maksupäivä osuu pyhäpäivään, maksut tilitetään seuraavana pankkipäivänä.

  Myyntitilityksistä pidätetään näiden palveluehtojen mukaisesti 8 % palveluprovisio, johon lisätään 24 % arvonlisävero. Näistä kirjataan Yritykselle erittelyt verovähennyksiä varten.
   

  Sopimuksen kesto

  Nämä sopimusehdot hyväksymällä Yritys tekee määräaikaisen 3 kk sopimuksen Palveluntuottajan kanssa. Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana aina 3 kk kerrallaan.
   

  Verotus

  Lahjakortit ovat muodoltaan monikäyttöseteleitä, joita Asiakkaat voivat käyttää vapaasti kaikkiin Yrityksen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin verokannasta riippumatta.

  Yritys vastaa siitä, että se toimittaa ja raportoi lahjakorttien lunastuksen yhteydessä sille kuuluvat verot asianmukaisen verokannan ja verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

  Palvelun ylläpitomaksuun ja palveluprovisioihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero, joka on tällä hetkellä 24 %.
   

  Tietosuojakäytäntö

  Yritys hyväksyy omien tietojensa käyttämisen Palveluntuottajan yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti: https://viestintaliiga.fi/tietosuojaseloste/
   

  Tuotteisiin ja palveluihin liittyvä vastuu

  Yritys vastaa lahjakorteilla ostettavien tuotteiden ja palveluiden sisällöstä suhteessa Asiakkaseen sopijakumppanina.

  Mikäli lahjakortin tuotetta tai palvelua lunastava Asiakas kohdistaa virheellisesti Palveluntuottajaan virhe-, palautus, tai vahingonkorvausvaatimuksia, on sillä oikeus kohdistaa kyseiset vaatimukset Yritykseen regressivaatimuksina.
   

  Yrityksen maksukyvyttömyys

  Lahjakortteihin kirjataan, että Palveluntarjoaja ei vastaa Yrityksen maksukyvyttömyystilanteessa siitä, että lahjakorttia ei vaihdeta Yrityksen palveluun tai tavaraan.
   

  Tavaroiden ja palveluiden toteuttamisessa noudatettava lainsäädäntö

  Yritys sitoutuu siihen, että se noudattaa sen ja Asiakkaan välisessä sopimussuhteessa Suomessa voimassaolevaa lainsäädäntöä.

  Yritys on tietoinen siitä, että kuluttajalla on oikeus peruuttaa etämyynnin perusteella ostetun lahjakortin tilaus neljäntoista (14) päivän kuluessa.