• 0
 • Musiikkiterapia Resonanssi

  Olen musiikkiterapeutti Eija Karvinen Kulamaalta. Näin korona-aikana haluan tarjota erityisesti seuraavanlaisia lahjakortteja. Lisätietoa löydät sivulta resonanssi.fi

  • Onnittelutervehdykset etäsovelluksella tai puhelimitse yksilöllisesti räätälöiden. Hinta riippuu tervehdyksestä. Soita niin voidaan sopia asiasta tarkemmin p. 0404182311.
  • Neurosonic-patjahoidot 25 min 40 €
   Hoidosta on ollut apua esim. univaikeuksissa, kivun ja stressin lievityksessä sekä palautumisessa.

   Ennen hoitoa patjalle laitetaan sinua varten aina puhtaat lakanat, toinen alle ja toisen lakanan saat peitoksi päälle. Hoidon aikana voidaan jutella, voit kuunnella musiikkia tai vain olla hiljaisuudessa omien ajatuksiesi kanssa.

   Olen käyttänyt matalataajuushoitoja osana musiikkiterapiaa yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Nyt saatavana myös pelkkää Neurosonic-hoitoa osoitteessa Sipolantie 10, Kulamaan risteyksessä.

   

  • Etämusiikkituokio 60 min 90 €
   Musiikkiterapia Resonanssi on tehnyt musiikkiterapian lisäksi vuosia ikäihmisten musiikkituokioita, jotka saatavana nyt myös vuorovaikutteisella etäyhteydellä, siten että laulujen sanat tulevat isoilla kirjaimilla esim. televisioruutuun karaoken omaisesti. Laulutuokiossa keskustelun aikana Eija näkyy koronaturvallisesti televisiossa.

   Laulutoiveet voidaan päättää demokraattisilla kansanäänestyksillä musiikkituokion aikana tai toiveet voidaan kerätä paria päivää aiemmin. Etänä on hyvä laulaa tuttuja lauluja, hengellisiä tai hengettömiä. :)